Kennisdag sport en duurzaamheid

De Vereniging Sport en Gemeenten organiseert op donderdag 23 mei met een aantal andere organisaties de Kennisdag Sport en Duurzaamheid.
Op deze kennisdag kunnen bezoekers zich laten informeren, inspireren en op praktische wijze kennis maken met verduurzaming van sport en sportbeleid, aldus de aankondiging van VSG. De dag is gericht op wethouders en beleidsambtenaren sport, evenals vertegenwoordigers van sportbonden, sportondersteunende diensten, kennisinstituten, bedrijven en andere organisaties die zich inzetten voor duurzaamheid. 
 
Het programma van de kennisdag bestaat uit een aantal plenaire en parallelle sessies. Het plenaire deel wordt verzorgd door dagvoorzitter Selina Roskam (Kennismakelaar Duurzame utiliteitsbouw bij RVO) en Reint Jan Renes (lector Psychologie voor een Duurzame Stad aan de HvA). In de parallelle sessies komen onder andere presentaties aan bod over de Groene Club en duurzame inrichting van sportparken. Marcel Bouwmeester verzorgt een sessie over kunstgrasrecycling en de bijbehorende SBIR-call. 
 
Het volledige programma is te vinden op de website van VSG. Op deze website is het ook mogelijk om aan te melden voor de kennisdag, die plaatsvindt in Den Bosch. 
 
Helaas wordt er dit keer geen aandacht gegeven aan een goed, deugdelijk en veilig hekwerk. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op.
 
Niet voor niets, Hekwerk & Partners