KNVB online rekentool

De KNVB heeft in samenwerking met Kybys en Tencate Grass een online tool ontwikkeld om verenigingen te ondersteunen bij de keuze voor nieuwe voetbalvelden.

Met dit online systeem kan iedereen gratis een advies opvragen over welke veldsoort het meest geschikt is voor de eigen voetbalvereniging. Aan de hand van zes stappen - waarbij de gebruiker gegevens invult over situatie, gebruik, bezetting en veldtype - wordt een indicatie gegeven van de kosten die de aanleg van een veld met zich meebrengt. De keuzetool is daarmee een aanvulling op de rekentool voor de behoeftebepaling van verenigingen.

Inzicht in de kosten

Uiteindelijk krijgt de vereniging met de keuzetool inzicht in de kosten en kan ze, door de tool meerdere keren in te vullen, de verschillende opties en kosten langs elkaar afwegen. De kostenindicatie geeft informatie over de investeringskosten, onderhoudskosten, afschrijvingskosten en de globale kosten per jaar en per uur.

De keuzetool is te bekijken via veldkeuze.knvb.nl.

Helaas heeft de KNVB nog niet gelijk een rekentool gemaakt voor het hekwerk als afrastering van het veld. Wij van Hekwerk & Partners hebben gelukkig een zeer handige rekentool op onze site met de calculator gemaakt.
Uiteraard voorzien wij u ook graag persoonlijk van een goed advies. Ook voor de montage van het hekwerk zijn wij uw partner.