Informatie over de nationale sport vakbeurs

Kennisdeling staat centraal bij de 2019-editie van de Nationale Sport Vakbeurs, die plaatsvindt op woensdag 13 en donderdag 14 november in Evenementenhal Gorinchem. De lezingen vinden plaats op twee podia: het hoofdpodium en het kennistheater. Op het hoofdpodium zijn onder meer presentaties over de toekomstbestendige sportkantine, crowdfunding, obligaties, teamwear en verduurzaming.

Actuele thema's
Voor fieldmanagers is met name het programma in het kennistheater interessant. De interactieve sessies daar worden gehouden onder leiding van dagvoorzitter Tom van 't Hek. Het programma in het kennistheater begint om half 11 met een discussie over de routekaart sportaccommodaties. Vervolgens geven Marcel Bouwmeester (VSG) en Erik van Roekel (GBN) hun visie op circulair kunstgras recyclen.

Na de middagpauze, vanaf 13 uur, is er een presentatie over microplastics (van BSNC, SGS en de gemeente 's-Hertogenbosch) en aansluitend de Green Deal 2020 (met de NGA en BSNC). Om half 4 begint de laatste presentatie, met als onderwerp ledverlichting en subsidie voor gemeenten en sportverenigingen. Hierbij zijn vertegenwoordigers aanwezig van onder andere AAA-Lux, Signify en Lumosa.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de afrastering van uw sportveld, neemt u dan contact met ons op.