Strak en modern sierhekwerk

Met een modern sierhekwerk rondom je tuin creëer je meer privacy, houd je ongewenste dieren en mensen buiten en kun je je tuin verfraaien. Je hebt enorm veel verschillende soorten, materialen, kleuren en maten sierhekwerk waar je dit mee zou realiseren. Een modern sierhekwerk staat niet alleen mooi, maar is ooknog eens functioneel.

Van een sierhekwerk wordt vaak gedacht dat het hele klassieke hekken zijn. Nou kan dat inderdaad, maar zijn er tegenwoordig ook flink wat modernere varianten te krijgen. De klassieke hekwerken zijn te herkennen aan krullen, ornamenten en punten. De modernere varianten zijn veel strakker en missen het krullerige gezicht dat oude hekken wel hebben.

Sierhekwerk is daarnaast ook onderhoudsvrij dus erg gemakkelijk voor mensen met een grote tuin, want je hoeft er niks aan te doen als die eenmaal staat.

Modern sierhekwerk kan heel mooi gebruikt worden om uw tuin af te sluiten, het heeft een minimalistische look maar het is ook functioneel. Bij horizontale hekwerken kun je ervoor kiezen om de spijlen wat breder te laten, dit zorgt voor meer privacy en het oogt ook mooi.

Je hebt ook verticale moderne Sierhekwerken, deze bieden minder privacy maar zien er wel mooi uit voor een extra toevoeging aan je tuin. Sommige Sierhekwerken kunnen er voor zorgen dat het je huis of bedrijf een luxere uitstraling geeft. In het midden van sommige hekwerken zit een sier-ornament dat oogt als een ruit. Hierdoor krijg je toch een beetje dat ‘sier’ idee wat je bij ronde sierhekwerken ook hebt, met krullen en punten.

Totaalleverancier van hekwerken, poorten en automatisering.

Maatwerk is onze standaard.

Gevestigd in Apeldoorn met een ruime voorraad.

Leveringen naar professionele hekwerkbedrijven en hoveniers.