Wat te doen nu met verplichte sluiting ?

Sinds het corona virus hard heeft toegeslagen in ons land heeft het kabinet besloten om alle sportverenigingen te sluiten. Dit is voor de meeste een aderlating. Zo is het verboden om nog in grote groepen te sporten en kunt u het zelfs riskeren om een boete te krijgen als er groepen sporten op uw terrein.

Wij van Hekwerk & Partners denken niet graag in problemen maar in oplossingen. Zo is er nu eindelijk een mogelijkheid om uw vereniging op te knappen. Loopt u al maanden/jaren tegen een kapot hekje aan maar heeft u de tijd niet om het te vervangen omdat er dagelijks getraind wordt, dan is dit het moment. Het inhalen van achterstallig onderhoud kan in deze periode gedaan worden. Of het nou gaat om het repareren van een ballenvanger, sponsorborden of de gehele omheining van uw complex, Hekwerk & Partners denkt graag met u mee. Wij leveren hekwerken binnen 2 weken samen met andere toebehoren, zoals beugels, einddoppen en montage materiaal. Mochten alle verenigingen op 6 april weer open gaan dan heeft u van deze periode optimaal gebruik gemaakt.

We raden u wel aan om afstand te bewaren mocht u met andere mensen werken, was uw handen geregeld en probeer met handschoenen te werken. Veiligheid gaat boven alles en uw gezondheid ook!

We staan ook in deze onzekere periode voor u klaar. 

Totaalleverancier van hekwerken, poorten en automatisering.

Maatwerk is onze standaard.

Gevestigd in Apeldoorn met een ruime voorraad.

Leveringen naar professionele hekwerkbedrijven en hoveniers.