Welk hek is het meest geschikt voor mij?

Er zijn enorm veel verschillende soorten hekwerk, maar welke heeft u nodig? 

Dit ligt natuurlijk aan welke functie jij verwacht van je hekwerk. Wilt u het pand beveiligen, dan kunt u kiezen voor dubbelstaafmat hekwerk of spijlenhekwerk. Het dubbelstaafmat hekwerk is een transparant en ijzersterk hekwerk wat geschikt is voor de beveiliging van erfgrenzen, bedrijfsterreinen, speelplaatsen, sportterreinen etcetera. Het spijlenhekwerk word ook veel gebruikt voor dezelfde plaatsen, maar ook voor de afscheiding van de oprit van huizen of van de tuin. De spijlen zorgen ervoor dat uw pand meer beschermt is voor de buitenwereld en er dus minder kans op inbraak is. 

Zoekt u privacy, ga dan voor een dubbelstaafmat hekwerk met vlechtband. Het dubbelstaafmat hekwerk is erg duurzaam, omdat het voor lange tijd mee gaat en de vlechtband kan er doorheen worden gevlochten en zorgt voor meer privacy. Ook kunt u kiezen voor een lamellen hekwerk, omdat de horizontale of verticale spijlen breder zijn word er voor meer privacy gezorgd en het zorgt ook voor een moderne uitstraling. 

Of wilt u een hekwerk wat zorgt voor een mooie uitstraling, dan raden wij sierhekwerk aan. We hebben klassiek sierhekwerk, maar ook modern sierhekwerk. Klassiek sierhekwerk is te herkennen aan de ronde krullen en ornamenten en een modern sierhekwerk bestaat uit rechte vormen en spijlen. Kortom: een sierhekwerk is het visitekaartje van jou pand of huis!

Bent u geïnteresseerd? Vraag dan een offerte aan bij ons, en wij helpen u verder!

 

Totaalleverancier van hekwerken, poorten en automatisering.

Maatwerk is onze standaard.

Gevestigd in Apeldoorn met een ruime voorraad.

Leveringen naar professionele hekwerkbedrijven en hoveniers.