Dit zijn wij

Over Hekwerk & Partners


Hekwerk & Partners is importeur en fabrikant van hoogwaardige dubbelstaafmatten, hekwerken, hekwerksystemen en hekwerk toebehoren voor de professionele markt.
 

  • De missie:

De missie van Hekwerk & Partners is om duurzame, betaalbare hekwerken aan de zakelijke markt te leveren en leggen daarbij de focus op kwaliteit, service en flexibiliteit. Vanwege de korte lijnen binnen onze organisatie zijn wij in staat snel te schakelen en in te spelen op de behoefte van de klant. Ons zorgvuldig samengestelde assortiment hekwerken, hekwerksystemen en hekwerk toebehoren wordt dankzij een groot inkoopvolume tegen zeer concurrerende prijzen aangeboden.

  • Importeur en fabrikant:

Door de fabricage deels in eigen beheer te hebben, of exclusieve verkooprechten voor bepaalde merken, kunt u ervan uitgaan dat de kwaliteit hoog in het vaandel staat.
Ook behoort daardoor maatwerk tot een mogelijkheid, dus heeft u een andere wens omtrent vormgeving of zou u graag een onderdeel aangepast zien worden, schroom niet om contact met ons op te nemen.

  • Succes:

Succes valt en staat met kwaliteit. Deze kwaliteit mag u zeker verwachten van onze producten, maar ook zeker van onze organisatie. Daarnaast werken wij ook met partners als klant. Ook deze zullen aan deze kwaliteitseis voldoen.

  • Verkoop:

De verkoop gaat uitsluitend via een geselecteerd dealer netwerk. Deze dealers zijn hoveniers, groenvoorzieners en afrasteringsbedrijven. Voor de plaatsing van het hekwerk systemen bent u dus verzekerd van kwaliteit. Onze dealers weten wat ze doen en daarmee wordt het totaal een plaatje van een hekwerk!