Dit zijn wij

Over Hekwerk & Partners

Hekwerk & Partners is fabrikant, importeur en groothandel van hoogwaardige dubbelstaafmatten, hekwerken, spijlenhekwerken, hekwerksystemen en hekwerk toebehoren voor de professionele markt én voor particulieren.

Onze missie

De missie van Hekwerk & Partners is om duurzame, betaalbare hekwerken te leveren en leggen daarbij de focus op kwaliteit, service en flexibiliteit. Vanwege de korte lijnen binnen onze organisatie zijn wij in staat snel te schakelen en in te spelen op de behoeften van de klant. Ons zorgvuldig samengestelde assortiment hekwerken, hekwerksystemen en hekwerk toebehoren wordt, dankzij een groot inkoopvolume, tegen zeer concurrerende prijzen aangeboden.

Importeur en fabrikant

Door de fabricage deels in eigen beheer te hebben, en door exclusieve verkooprechten voor bepaalde merken, kunt u ervan uitgaan dat de kwaliteit bij Hekwerk & Partners hoog in het vaandel staat.
Maatwerk van hekwerken is bij ons nagenoeg de standaard. Dus heeft u een andere wens omtrent vormgeving of wilt u graag een onderdeel aangepast hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Succes

Succes valt en staat met kwaliteit. Deze kwaliteit mag u zeker verwachten van onze producten, maar ook zeker van onze organisatie. Wij werken dan ook met partners die aan onze kwaliteitseisen voldoen. Partners als leveranciers, maar ook met montagepartners om tot het beste resultaat te komen.

Verkoop

Wij verkopen hekwerken, dubbelstaafmat hekwerken, spijlenhekwerk, looppoorten, dubbele poorten, schuifpoorten en onderdelen ook naar de particuliere sector.
Daarnaast hebben wij een speciale conditie- en productenlijn in de vorm van sierhekwerk welke uitsluitend via een geselecteerd dealer netwerk verkocht worden. Deze partners/dealers zijn hoveniers, groenvoorzieners, hekwerk bedrijven en afrasteringsbedrijven.

Montage

Ook voor de montage zijn wij voor u de spin in het web. Wij verbinden u met de juiste montagepartner voor uw hekwerk. Op voorhand maken wij voor u een prijsindicatie zodat u weet waar u aan toe bent. Doordat onze montagepartners iedere dag buiten de prachtigste hekwerken monteren, nemen wij de eerste aanzet voor hen uit handen, zodat zij door kunnen gaan met de montageklus. Facturatie van de montage gaat via de partner. Wij zorgen ervoor dat de producten voor de montagedatum (1 à 2 dagen vooraf) bij u op locatie worden bezorgd. Onze ervaren dealers weten wat ze doen en daarmee wordt het totaal een plaatje van een hekwerk!

Transport

Hekwerk & Partners beschikt over eigen vervoersmiddelen. Schuifpoorten tot en met 6 meter bezorgen wij met eigen vervoer. Indien uw hekwerk groter is, zullen we gebruik dienen te maken van een externe transporteur. Al dan niet met kraan op de vrachtwagen.
Alle producten worden degelijk verpakt en gebonden zoals u mag verwachten.

Totaalleverancier van hekwerken, poorten en automatisering.

Maatwerk is onze standaard.

Gevestigd in Apeldoorn met een ruime voorraad.

Leveringen naar professionele hekwerkbedrijven en hoveniers.