250M dubbelstaafmat hekwerk geleverd in Almere

Hekwerk & Partners heeft 250 meter aan dubbelstaafmat hekwerk geleverd in Almere. Almere is een stad in de provincie Flevoland en biedt talloze activiteiten, zoals een dierentuin en City Mall Almere. De stad heeft ongeveer 200.000 inwoners.

Het dubbelstaafmat hekwerk is geïnstalleerd door een van onze vaste dealers in de Vogelhorst-wijk in Almere. De buren hebben gezamenlijk gekozen voor een dubbelstaafmat van 203 centimeter hoog in de kleur zwart (RAL9005). Het hekwerk omsluit zowel de huizen van de klanten als de ruimte ertussen, om de twee terreinen van elkaar te scheiden. Voor dit project is in totaal 250 meter aan dubbelstaafmat hekwerk gebruikt.

 

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator