Een Artifence dubbele poort geleverd in Beek

Artifence dubbele poort geleverd in Beek

Op de foto’s ziet u een dubbele poort van Artifence. Een echt design hekwerk! Artifence is innovatief, robuust en zorgt voor de optimale veiligheid. De poort beschikt over de kleur RAL7016 (antracietgrijs).

Door middel van de spijlen, houdt u indringers buiten. Ook zorgt deze poort voor een fraaie uitstraling voor voorbijgangers, want zeg nou zelf dit spijlenhekwerk is een keertje wat anders voor het straatbeeld.

Weer een leuk project, die gemonteerd is door de klant zelf! Heeft u ook een project die zelf gemonteerd is? Stuur de foto´s dan door naar info@hekwerk-partners.nl

 

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator