Plaatsing van een dubbelstaafmat hekwerk in Groenlo

plaatsing, dubbelstaafmat, groenlo, gelderland

Een afscheiding maken tussen bestrating en een groen gedeelte? Dit kan mooi door middel van een dubbelstaafmat hekwerk. Hekwerk & Partners levert dubbelstaafmatten in een ECO en STD (standaard). Bij de ECO variant hebben de dubbelstaafmatten afmetingen van de staven in 5/4/5 mm. Bij de STD zijn er twee soorten afmetingen qua dikte en stijfheid van de dubbelstaafmat. Dit zijn 6/5/6 en 8/6/8. Het verschil is de dikte (doorsnede) van de stalen staven waarvan het hekwerk gemaakt is. 

In Groenlo (Gelderland) heeft Hekwerk & Partners ervoor gezorgd dat er een dergelijke afscheiding is gemaakt tussen een gedeelte groen en bestrating. Op de foto's is te zien dat als eerste de palen zijn neergezet om vervolgens de dubbelstaafmat panelen er tussen te monteren. De dubbelstaafmatten hebben allemaal een standaard lengte van 250cm. Het laatste paneel kan eventueel op maat besteld worden, of door onze partners op maat gemaakt worden op locatie en degelijk afgewerkt met behoud van garantie tegen roestvorming. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw afrastering? Neem contact met ons op! 

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.