Plaatsing van dubbelstaafmat hekwerk in Groenlo

In Groenlo is een dubbelstaafmat hekwerk geplaatst

ECO en STD hekwerk

Een afscheiding maken tussen bestrating en een groen gedeelte? Dit kan mooi door middel van een dubbelstaafmat hekwerk. Hekwerk & Partners levert dubbelstaafmatten in een ECO en STD (standaard). Bij de ECO variant hebben de dubbelstaafmatten afmetingen van de staven in 5/4/5 mm. Bij de STD zijn er twee soorten afmetingen qua dikte en stijfheid van de dubbelstaafmat. Dit zijn 6/5/6 en 8/6/8. Het verschil is de dikte (doorsnede) van de stalen staven waarvan het hekwerk gemaakt is. 

 

In Groenlo (Gelderland) heeft Hekwerk & Partners ervoor gezorgd dat er een dergelijke afscheiding is gemaakt tussen een gedeelte groen en bestrating. Op de foto's is te zien dat als eerste de palen zijn neergezet om vervolgens de dubbelstaafmat panelen er tussen te monteren. De dubbelstaafmatten hebben allemaal een standaard lengte van 250cm. Het laatste paneel kan eventueel op maat besteld worden, of door onze partners op maat gemaakt worden op locatie en degelijk afgewerkt met behoud van garantie tegen roestvorming.  

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator