Reparatie van een dubbelstaafmat hekwerk in Zwolle

Hekwerk & partners heeft een hekwerk op een schoolplein gerepareerd.

Een hekwerk dat verkeerd gemonteerd is en/of schuin staat is niet de normale gang van zaken. Dit hekwerk in Zwolle heeft Hekwerk & Partners weer recht kunnen zetten. Kinderen proberen vaak op het hekwerk te klimmen of duwen er tegenaan. Hierdoor kan het soms voorkomen dat het hekwerk schuin komt te staan. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Veiligheid staat boven alles, dit heeft Hekwerk & Partners daarom ook hoog in het vaandel staan.

Ons advies bij een hekwerk dat veel te verduren heeft is; controleer uw hekwerk zo nu en dan, door dit advies op te volgen kunt u ongelukken voorkomen. Deze dubbelstaafmat van 200 centimeter hoog is weer gerepareerd en staat weer rechtop. De kinderen kunnen hier weel veilig spelen, dit is toch het allerbelangrijkste?

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator