Proline schuifpoort en hekwerk in 'T veld

Schuifpoort en looppoort voorzien van houtinleg en hekwerk geleverd in 'T veld

In ’T veld heeft Hekwerk & Partners verschillende soorten hekwerk afgeleverd, ditmaal is er een schuifpoort en looppoort voorzien van houtinleg geplaatst dit in combinatie met hekwerk.

Het is een proline schuifpoort dit betekent dat er aan de onderkant van het hekwerk een extra stalen balk is geproduceerd, dit omdat er in de schuifpoort verticale houten planken zijn geplaatst en die brengen extra gewicht met zich mee. 

De schuifpoort heeft een zwartgrijze kleur (RAL-7021) en heeft een hoogte van 200cm en een vrije doorgang van 500cm. De poort is geautomatiseerd door onze eigen OUTgear hyperion motor.

De looppoort is ook voorzien van houtinleg en heeft een hoogte van 200cm en een breedte van 100cm ook de looppoort heeft de kleur zwartgrijs (RAL-7021). Naast de schuifpoort is 7,5 meter hekwerk geplaatst met de staafdikte 6/5/6 en in de kleur antraciet grijs (RAL-7016). 

Dit project is gemonteerd door een van onze vaste partners. 

Belangrijk om te weten wij leveren enkel het frame, wij leveren geen houten planken!                                   

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator