Spijlenhekwerk geleverd in Raalte

Een spijlenhekwerk in Raalte

In Raalte heeft Hekwerk & Partners zowel een spijlenpoort als een spijlenhekwerk afgeleverd. Dit hekwerk wat beschikt over spijlen wordt ook wel "Sponde" genoemd. 

Deze robuuste dubbele poort is 400 cm breed en beschikt over een hoogte van 180 cm. De spijlen beschikken over een diameter van 25 mm en zijn uitgevoerd in de kleur RAL9005. Deze spijlen kunnen schuin afgesneden worden, maar daar heeft deze klant niet voor gekozen. Daarnaast zijn er twee hekdelen bijgeleverd om de oprit van de boerderij volledig af te sluiten.

De poort is handbediend en kan dus gemakkelijk op slot door middel van een Locinox slot. Extra veiligheid voor uw terrein is dus zeker gegarandeerd. Het hekwerk is gemonteerd door de klant zelf! 

 

 

 

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator