Dubbelstaafmat soorten en maten

De dubbelstaafmatten van Hekwerk & Partners hebben verschillende soorten en afmetingen. Onze dubbelstaafmatten beschikken over twee verschillende staafdiktes: 6/5/6 of 8/6/8. De dubbelstaafmat met een staafdikte van 6/5/6 bestaat uit drie massieve stalen draden waarvan twee horizontale draden van 6mm, en één verticale draad van 5mm. Ditzelfde geldt voor de staafdikte 8/6/8, die bestaat uit twee horizontale draden van 8mm en één verticale draad van 6mm.

Ook hebben we verschillende hoogtes voor dubbelstaafmatten, de beschikbare hoogtes zijn: 60cm, 80cm, 100cm, 120cm, 140cm, 163cm, 183cm, 203cm en 223cm. De breedte van een dubbelstaafmat is altijd 2,5 meter. Wel is het mogelijk om dit op maatwerk te laten maken door er een stukje af te slijpen. 

Onze dubbelstaafmatten zijn beschikbaar in de standaardkleuren zwart (RAL 9005), dennengroen (RAL 6009) en antracietgrijs (RAL 7016). Maar ook is het mogelijk om een aparte RAL kleur aan te vragen, om bijvoorbeeld op te vallen met een hekwerk met uw bedrijfskleuren. Dus schroom niet om te vragen!

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator