Transport & verzenden

Transport en verzenden

Bij Hekwerk & Partners zijn er veel mogelijkheden voor uw product in hekwerk, poorten of hekwerksystemen. Daarom is het niet altijd mogelijk om een standaard verzendmethode aan te geven. Soms met pakketten, soms met eigen vervoer of zelfs met extern vervoer.

Bij het bezorgen van de bestelling wordt het op prijs gesteld als u aanwezig bent. Onze bezorgers leveren tot aan de deur. Wenst u uw hekwerk op een andere plek? In overleg met onze bezorgers is dit te regelen. Het lossen gebeurt met de hand. Onze bezorgers kunnen 20kg zelfstandig afpakken. Bij zwaardere hekwerken of poorten dient er dus iemand van u aanwezig te zijn om te helpen afpakken.

  • Afhalen bij ons op locatie in Apeldoorn is mogelijk.
  • Een spoedlevering behoort ook tot de mogelijkheden. Mocht u hierin interesse hebben raden wij u aan om contact met ons op te nemen.
  • Indien u bestelling graag ontvangt in het buitenland of op één van de Waddeneilanden, neemt u dan contact met ons op voor de exacte prijsopgave.
  • U wordt op de hoogte gehouden van de levering. U ontvangt een mail met de bevestiging van uw bestelling en een mail omtrent de levering zodra alles klaar is.

Losse producten
De levertijd op onze losse producten bedraagt 3-5 werkdagen. Onder losse producten verstaan wij: bevestigingsmateriaal en palen. 

Dubbelstaafmatten
De levertijd op de dubbelstaafmatten bedraagt 1-2 weken.

Poorten
De levertijd van enkele poorten en dubbele poorten bedragen momenteel 2-3 weken. Dit betreft alleen de standaard maten. Wenst u een poort op maat dan is hier een langere levertijd aan verbonden. Voor maatwerk raden wij u aan om contact met ons op te nemen.

Schuifpoorten
Schuifpoorten worden op bestelling gefabriceerd hierdoor bedraagt de levertijd momenteel 5-6 weken.

Verzendtarieven

  • Palen, Gaas, Poorten of hekwerken       €60,-
  • Losse producten (doos formaat)            €6,75