Transport en verzenden

Bij Hekwerk & Partners zijn er veel mogelijkheden voor uw product in hekwerk, poorten of hekwerksystemen. Daarom is het niet altijd mogelijk om een standaard verzendmethode aan te geven. Soms met pakketten, soms met eigen vervoer of zelfs met extern vervoer.

U dient altijd zelf aanwezig te zijn voor het aannemen van de zending.

De bezorging is in principe tot aan de deur. Indien u het hekwerk op een andere plek wenst te hebben zult u er zelf voor moeten zorgen dat er binnen dit gebied gelost kan worden. Denk hierbij aan rijplaten bijvoorbeeld.
Het lossen gebeurt met de hand. Onze bezorgers kunnen tot 40 Kg zelfstandig afpakken. Indien het zwaardere hekwerken of poorten zijn, dient er dus iemand van u te helpen met afpakken.
De gewichten staan vermeld op de bevestiging.

Status vermelding

Uiteraard mag u verwachten dat u op de hoogte wordt gehouden van de leveringen. U ontvangt een mail met de bevestiging van uw bestelling en een mail omtrent een leveringsdag zodra alles klaar is voor verzending.

Afhalen

Afhalen is uiteraard ook mogelijk bij ons op locatie in Apeldoorn. Zodra de bestelling gereed is krijgt u een mail met daarin de informatie.

Wij hanteren de volgende verzendtarieven:

Wij verzenden naar waar u maar wilt, maar voor de standaard verzending binnen Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden, hanteren wij de volgende tarieven:

  • Franco verzending boven de € 1000,00
  • Palen, Gaas, Poorten of hekwerken € 35,00
  • Onderdelen (doos formaat) € 6,95

Indien u het graag op een andere locatie wenst afgeleverd te krijgen, zoals het buitenland of juist wel op één van de Waddeneilanden, neemt u dan contact met ons op voor een exacte prijsopgave.