Hekwerk dealer worden?

Hekwerk & Partners BV de fabrikant, importeur en groothandel van hekwerken en poortautomatisering.

Hekwerk dealer worden?

Een greep uit ons assortiment:

Om het hekwerk compleet te maken hebben wij ook diverse merken poortautomatisering. Denk hierbij aan volledige automatisering door opening met telefoon via een app, maar ook gewoon met afstandsbediening.

Kortom, wij bieden een compleet en breed programma hekwerk producten voor de professionele markt. Wij hebben zelf de controle over de ontwikkeling, productie, transport en distributie van onze producten. Wij geloven in het feit dat kwaliteit altijd wint en dat we dit ook nog eens voor een zeer concurrerende prijs in de markt zetten. De zeer hoge kwaliteitsstandaarden zijn dan ook zeker bij ons van toepassing.

Buiten de eigen fabricage werken wij ook nauw samen met diverse producenten onder exclusieve samenwerking. Hierdoor zijn wij in staat onze dealers c.q. partners een uitgebreid, uitgebalanceerd en concurrerend hekwerkassortiment aan te bieden.

Wat mag u verwachten van Hekwerk & Partners wanneer u met ons wilt samenwerken?

Wij ondersteunen u door het opstellen van totale offertes en nemen de aanvraag in behandeling. Hierdoor kunt u door met datgene waar u subliem in bent, namelijk de montage van de prachtige hekwerken. Uiteraard staan wij u terzijde voor advies en staan wij zeker open voor uw ideeën en vragen omtrent de montage van het hekwerk. Wij leveren alles op maat!

Daarnaast hebben wij alles in huis voor het laten groeien van de partner bedrijven. Groeien doe je namelijk samen en nooit alleen! Alleen door intensief met elkaar een samenwerking aan te gaan kunnen we groeien.

We kunnen u ondersteunen door onder andere:

  • Marketing en verkoopondersteuning.
    • Te denken valt hierbij aan een grote beeldbank met product- en sfeerfoto’s. Dit is mogelijk in uw eigen huisstijl. Door onze eigen creative designer is dit zo voor u gemaakt.
  • Deelname aan trainingen c.q. productinnovaties.
  • Deelname aan fabrieksbezoek met een leerzame maar zeker ook een gezellige sfeer. Volledig verzorgde reis, overnachting, eten en drinken.
  • Calculaties en advies, direct vanuit ons software systeem met een tekening op maat. Voorzien van uw logo. (Dit is alleen mogelijk voor het moderne sierhekwerk).
  • Technische ondersteuning.

Voorraad van hekwerken?

Bij Hekwerk & Partners in Apeldoorn hebben wij veel hekwerk en poorten standaard op voorraad liggen. Wij overleggen met u over de gewenste leverdatum. Snel en direct uit voorraad bij meer dan 80% van alle aanvragen!

Wilt u nu ook groeien en nauw met ons samenwerken?

Vul het formulier in en we nemen zeer spoedig contact met u op.

Aangenaam, Hekwerk & Partners

Uw gegevens

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator