FAQ Schuifpoorten

Een schuifpoort is een hek dat verschoven kan worden door middel van wieltjes aan de onderkant. Schuifpoorten zorgen voor een praktische en veilige doorgang bij terreinen.

Doordat een schuifpoort geen draaicirkel heeft, is deze eenvoudig te openen en te sluiten. Een schuifpoort past altijd, opent snel en biedt volledige doorgang. Dit type poort neemt minder ruimte in dan een draaipoort. De poorten zijn erg sterk en stabiel, ze hebben een mooie moderne uitstraling en zijn weer en windbestendig.

De poorten kunnen in verschillende soorten hekwerk gemaakt worden. U heeft keuze uit enkelstaafmat, dubbelstaafmat, spijlenhekwerk, horizontale paneelafwerking etc. De veelvoorkomende afmetingen van een poort is standaard, maar een maatwerk schuifpoort is zeker mogelijk op aanvraag.

De poorten zijn thermisch verzinkt, en daarna kan het ook in een RAL kleur worden gepoedercoat. Wij hebben 3 standaard RAL kleuren, dat zijn: dennengroen, diepzwart en antracietgrijs. Ook is het mogelijk om een speciale RAL kleur aan te vragen, bijvoorbeeld om op te vallen op het bedrijventerrein met uw bedrijfskleuren.
Ook is het mogelijk om een schuifpoort met houtinleg aan te schaffen, we kunnen het frame leveren en het soort hout wat erin moet komen is helemaal aan de klant! Alles kan naar uw wensen gemaakt worden.

Het is ook mogelijk om uw schuifpoort te laten automatiseren, dit houdt in dat u de schuifpoort op afstand kan openen. We kunnen een elektromotor aan de binnenzijde plaatsen, dit kunnen wij doen bij een nieuwe schuifpoort, maar ook bij een bestaande schuifpoort.

U hoeft niet speciaal een nieuwe schuifpoort aan te schaffen als u al een bestaande poort heeft. De schuifpoorten zijn beschikbaar in een vrijdragende constructie maar ook op een rail. Alle motoren voldoen aan de strenge eisen als het gaat om duurzaamheid, kwaliteit, gebruik en veiligheid.

Hekwerk & partners voorziet ook in de automatisering van schuifpoorten en draaipoorten. De motoren kunnen op verschillende manieren worden bediend. Je kunt hierbij denken aan: Sleutelschakelaar, cijfercode-module, intercom, GSM-module, afstandsbediening, drukknop, detectielus en een kaartleessysteem.

Het spreekt voor zich, een sleutelschakelaar houdt in dat het hekwerk open gaat door middel van een sleutel. Bij de cijfercode-module typ je een code in en dan gaat het hek open. Met een intercomsysteem kan je vanuit huis via je telefoon het hek openen. Je kunt hierbij ook zien wie er aan het hek staan. Met de GSM-module kun je via je telefoon het hekwerk openen op afstand, net zoals met een afstandsbediening. Een detectielus kun je onder het wegdek plaatsen, en als je met je auto het detectieveld betreedt gaat het hekwerk automatisch open. En met een kaartleesstysteem krijg je een pasje, die je langs het apparaatje houdt en zo gaat het hek open.

Kortom, er zijn veel verschillende soorten bediening en alles kan naar uw wens gemaakt worden!

 

 

Totaalleverancier van hekwerken, poorten en automatisering.

Maatwerk is onze standaard.

Gevestigd in Apeldoorn met een ruime voorraad.

Leveringen naar professionele hekwerkbedrijven en hoveniers.