FAQ Konsport hekwerk by Hekwerk & Partners

Konsport by Hekwerk & Partners is hét merk in modern sierhekwerk welke uitermate geschikt is voor de verkoop en montage via groenbedrijven en hoveniers.

Hieronder vind u vragen en antwoord voor u als dealer

Door een slim (bijna volledig) geautomatiseerd productieproces is het mogelijk een bijzonder hoog kwaliteitsproduct neer te zetten tegen een zeer concurrerende prijs.

De productietijden van Konsport modern sierhekwerk zitten op ongeveer 5 tot 8 weken. Daarna verzamelen wij van Hekwerk & Partners de orders en zorgen voor het transport. Dit neemt ongever een week of 2 in beslag. Kortom, met ca. 10 weken heeft u het complete hekwerk in huis of op de locatie.

Uiteraard snappen wij als importeur en groothandel in hekwerken dat het hekwerk bij uw klant gemonteerd gaat worden. Daarom zorgen wij ervoor met ons eigen vervoer dat het netjes verzorgd bij het afleveradres komt. U, als hovenier of groenbedrijf, wordt ook verwacht bij de aflevering. Dit voor het correct in ontvangst nemen van het moderne sierhekwerk.

Konsport modern sierhekwerk beschikt niet alleen over een slim productieproces, ook de handleidingen zijn zeer duidelijk. Het is geen hogere wiskunde voor de montage. Alles is vooraf duidelijk. Een handige tool die u dient te hebben is een blindklinkmoertang of adapter. Wij van Hekwerk & Partners hebben dit gereedschap voor u beschikbaar uit voorraad.

Het hekwerk van Konsport heeft een garantie tegen corrosie (roest) van 5 jaar. Konsport geeft aan dat het metalen hekwerk moet kunnen staan voor vele jaren van plezier en zonder problemen. De coating (poedercoating) geeft het geheel een duurzame en nette afwerking.

Ja, de producten van Konsport hebben de mogelijkheid te automatiseren. De gebruikte motoren zijn van BFT voor de opbouwarmen en vouwpoorten. Bij de ondergrondse motoren hebben wij (als Hekwerk & Partners) samen met Konsport de oplossing bedacht van andere type scharnieren en de motoren van TAU (top merk uit Italië). Voor de schuifpoortmotoren kan er gebruikt worden gemaakt van ingebouwde in de begeleidingspaal of externe motor. Wij kunnen dit van veel merken leveren.

Ja, ook kunnen wij diverse combinaties maken van verschillende merken. Dat is het grote voordeel van zaken doen met “Hekwerk & Partners”. Een voorbeeld is een toevoeging bij de motor welke op bluetooth, wifi of bedraad aangesloten kan worden.

Konsport heeft een aantal mooie oplossingen voor het maken van dikke palen. Dit kan een metselwerk verband zijn (met stapelbare blokken) of door middel van een grote stalen kast waarin ook de videointercom, led verlichting, brievenbus en pakketbrievenbus gemonteerd zitten. Alles uiteraard in dezelfde RAL kleuren als het moderne sierhekwerk voor een strak geheel.

Voor een goed (eind)resultaat is het belangrijk dat uw kennis krijgt van het voorwerk. Denk hierbij aan funderingen, voorbereiden van elektra, etc. Als degelijke partner staan wij voor u klaar met onze technische ondersteuningen. Ook de combinatie van het voorwerk (inmeten) en overleg vooraf in combinatie met de klant kunnen wij voor u verzorgen. Hier hanteren wij wel een kleine vergoeding voor.

Ja en Nee. Bij Konsport moderne sierhekwerken wordt gewerkt met een slim productieproces welke bijna geheel is geautomatiseerd. Dit komt de kwaliteit ten gunste. Enig nadeel is dat wij qua vorm niet kunnen afwijken van de modellen. Breedtes en hoogtes kunnen uiteraard aangepast worden, maar wel binnen de afmetingen zoals deze in de lijst staan. Binnen het programma van Konsport is veel beschikbaar. Zelfs vouwpoorten. Wij leveren het gehele programma van Konsport en nemen u graag mee in de wereld van Hekwerk zoals Konsport deze ziet.

Jazeker! Graag zelfs. Wij organiseren een paar keer per jaar onze dealerdagen (kennisoverdracht, training en updates producten) en nemen ook graag onze dealers mee naar de productielocatie in Polen. Leerzaam, maar ook bovenal zeer gezellig zijn de kernwoorden van deze trip.

Hoge korting voor hoveniers en groenbedrijven!

Als klant van Hekwerk & Partners noemen wij deze groep de Silver Dealer.
Wij stellen voor onze Silver Dealers nagenoeg geen voorwaarden, behalve dat zij op hun KvK inschrijving één of meer van onderstaande SBI codes hebben staan:

 • 81.30 Landschapsverzorging.
 • 91.04 Dieren- en plantentuinen; natuurbehoud.
 • 91.04.1 Dieren- en plantentuinen, kinderboerderijen.
 • 91.04.2 Natuurbehoud.
 • 47.52.3 Winkels in houten bouw- en tuinmaterialen.
 • 47.52 Winkels in doe-het-zelfartikelen.
 • 47.76.2 Tuincentra.
 • 01.50 Akker- en/of tuinbouw.
 • 25.11 Vervaardiging van metalen constructiewerken en delen daarvan.
 • 43.999 Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw.
 • 16.239 Vervaardiging van overige timmerwerken voor de bouw.

Wilt u zich graag aanmelden als Silver Dealer? Dan zien wij graag uw KvK toegestuurd op info@hekwerk-partners.nl Na ontvangst van de aanmelding en KVK krijgt u van ons een bevestiging met de nodige gegevens om bestellingen te plaatsen tegen deze voordelige hekwerktarieven.

Onze buitendienst neemt contact met u op voor een afspraak. Dit kan uiteraard ook bij ons in Apeldoorn op kantoor.

Totaalleverancier van hekwerken, poorten en automatisering.

Maatwerk is onze standaard.

Gevestigd in Apeldoorn met een ruime voorraad.

Leveringen naar professionele hekwerkbedrijven en hoveniers.