Garantie die we bieden

Garantie die we bieden

Garanties op hekwerken

Dubbelstaafmat hekwerk

Dubbelstaafmat hekwerk is er in twee soorten. De volbad verzinkte (thermisch verzinkt) al dan niet met een RAL kleur afgewerkt. Dit systeem heeft 10 jaar garantie tegen roestvorming.

De voorverzinkte dubbelstaafmatten (standaard programma) heeft 5 jaar garantie tegen roestvorming.

We spreken hierbij over roestvorming op de staaldraden en lasnaden. Indien de dubbelstaafmat hekwerken worden ingekort zijn die plekken uitgesloten van bovenstaande garanties.

Spijlenhekwerk

Spijlen hekwerk is er ook in twee soorten. De volbad verzinkte (thermisch verzinkt) al dan niet met een RAL kleur afgewerkt. Dit systeem heeft 10 jaar garantie tegen roestvorming.

De voorverzinkte spijlenhekwerken heeft 5 jaar garantie tegen roestvorming.

We spreken hierbij over roestvorming op de staalkokers en lasnaden. Indien het spijlenhekwerk wordt ingekort zijn die plekken uitgesloten van bovenstaande garanties.

Artifence hekwerk

Artifence is enkel verkrijgbaar als volbad verzinkt en daarna afgewerkt met een RAL coating. De garantie op dit product tegen roestvorming is 10 jaar.

Garanties op poorten

Premium looppoorten, standaard dubbele poorten, standaard schuifpoorten, zijn altijd volbad verzinkt en daarna afgewerkt met een RAL coating. De garantie tegen roestvorming is 10 jaar.

De WG6 en WG8 looppoorten zijn van voorverzinkt materiaal gemaakt en hebben een garantie van 2 jaar tegen roestvorming op de lasnaden.

Garanties op sluitwerk

Locinox programma is 5 jaar garantie van toepassing.

Bij het normale inbouwslot is de garantie 1 jaar.

Garanties op automatisering

Alle motoren hebben een standaard garantie van 2 jaar op een correcte werking. Uit ruime ervaring weten wij dat veelal gebruiksfouten worden gemaakt en dat er meestal een externe bron is geweest wat een mogelijke schade heeft veroorzaakt. Neemt u alvast kennis van de hekwerk & service kosten.
Batterij vervanging is uitgesloten van garanties.

 

Op alle garanties zijn onze algemene voorwaarden van toepassing!

Uiteraard zijn bovenstaande garanties uitgesloten indien er beschadigingen van buitenaf zijn waar te nemen.

Totaalleverancier van hekwerken, poorten en automatisering.

Maatwerk is onze standaard.

Gevestigd in Apeldoorn met een ruime voorraad.

Leveringen naar professionele hekwerkbedrijven en hoveniers.