Laagste prijsgarantie voor dubbelstaafmat hekwerk

Hekwerk & Partners hanteert de laagste prijsgarantie! Duidelijk toch?

Aangenaam, wij zijn Hekwerk & Partners. Dé fabrikant, importeur en groothandel in hekwerken, hekwerk palen, hekwerk onderdelen en maatwerk poorten zoals looppoorten, dubbele poorten en schuifpoorten.

Als fabrikant, importeur en groothandel in hekwerken richten wij ons op diverse klanten. De laagste prijsgarantie geldt in dit geval op de consumentenprijs. We willen de nummer één zijn als het gaat om hekwerk projecten voor tuinen en dergelijke.

Daarom richten wij ons op een compleet assortiment in hekwerken, hekwerk palen, dubbelstaafmatten en hekwerk onderdelen welke u op één plek kunt kopen. Via onze handige calculator ziet u direct wat uw project kost.

Wij hanteren eerlijke prijzen waardoor het totale project voor u goed betaalbaar is en we besparen u een heleboel tijd met prijzen vergelijken. Het vergelijken van prijzen doen wij al dagelijks voor u. Komen wij het artikel elders goedkoper tegen, dan passen we onze prijzen daar direct op aan.

Komt u onverhoopt toch een goedkopere prijs tegen van het door u gewenste product? Dan gelden de volgende voorwaarden voor onze laagste prijsgarantie:

 1. U dient aan te tonen dat de concurrentie goedkoper is. Stuur hiervoor de betreffende website, folder of flyer aan ons door.
 2. Laagste prijs geldt voor prijzen van concurrenten die hun winkel in ons land (Nederland) gevestigd hebben, op basis van de hier geldende wetten en belastingen. Daarnaast dienen ze een servicedesk te hebben die voor de klant normaal bereikbaar is. Niet enkel een online meldpunt. Daarom geldt de laagste prijsgarantie niet voor vrije handelaren, buitenlandse leveranciers of particulieren die hekwerken eenmalig verkopen.
 3. De laagste prijsgarantie op hekwerk van dubbelstaafmatten, palen en onderdelen geldt uiteraard ook bij de internetaanbieders. Wel dienen deze dus bereikbaar te zijn voor service en garantie.
 4. De laagste prijs garantie geldt uiteraard voor identieke producten. Ook voor vergelijkbare verpakkingseenheden.
 5. De laagste prijsgarantie op hekwerken, dubbelstaafmatten, hekwerk palen en onderdelen zijn geldig op dezelfde dag en tijdstip. De prijs van de concurrent moet minstens geldig zijn voor één dag.
 6. Verkrijgbaarheid is ook een minimale voorwaarde. De concurrent kan namelijk nog oude prijzen hanteren terwijl het artikel niet leverbaar is. Het gaat dus om voorraad die direct is af te halen. Hekwerk & Partners hanteert een grote voorraad hekwerken, palen en onderdelen die direct kunnen worden afgehaald.
 7. De laagste prijsgarantie geldt voor particuliere klanten en niet voor concurrenten en wederverkopers.
 8. Seizoens uitverkopen en/of uitverkopen van individuele producten kunnen als niet geldend worden bestempeld. Het moet gaan om normale dagelijkse handelsprijzen.
 9. Online veilingen zijn uitgesloten als vergelijk met de laagste prijs in hekwerken. Dit is namelijk geen permanente goederenstroom, maar enkel eenmalig.
 10. De laagste prijsgarantie geldt op de prijs die voor iedereen zichtbaar is. Dat wil zeggen dat wanneer je een specifieke klant bent en zodoende aparte prijsafspraken hebt met de leverancier van het hekwerk die niet openbaar inzichtelijk zijn, achter bijvoorbeeld een login, dat deze niet gelden. Het moeten open en transparante prijzen zijn die online of op het schapkaartje worden getoond.
 11. De laagste prijsgarantie geldt op de oorspronkelijke, originele consumentenprijs. Niet op basis van een korting nadat die is aangepast als tegenofferte.
 12. Hekwerk & Partners hanteert het principe “altijd de laagste prijs voor dubbelstaafmat hekwerken, hekwerk palen en onderdelen”. Onze concurrenten kunnen klanten een gedeeltelijke bonus op jaaromzet bieden. Zulke voordelen kunnen dus niet toegewezen worden aan een bepaald artikel en kunnen dus niet gebruikt worden voor de laagste prijsgarantie.
 13. De laagste prijsgarantie geldt niet op Hekwerk & Partners en eventuele acties die wij zelf online publiceren. Soms maken we een extra aantrekkelijk aanbod in hekwerken en/of prachtige complete pakketten. Soms hebben we een actie met speciale dagen van extra voordeel. Deze kunnen dus niet gebruikt worden als laagste prijsgarantie tegen onszelf, maar dat lijkt ons meer dan logisch.
 14. Hekwerk & Partners behoudt zich het recht voor om de afgifte van hekwerken te beperken tot de voor ons typische hoeveelheden voor klanten.

 

Wij verwelkomen u graag als nieuwe klant! Uw gewaardeerde opdracht zien wij met belangstelling tegemoet.

Totaalleverancier van hekwerken, poorten en automatisering.

Maatwerk is onze standaard.

Gevestigd in Apeldoorn met een ruime voorraad.

Leveringen naar professionele hekwerkbedrijven en hoveniers.