Technologie & Kwaliteit

Hekwerk & Partners maakt gebruik van deels geautomatiseerde lastafels, alsmede van handmatig laswerk bij enkele poorten, dubbele poorten, schuifpoorten en maatwerk hekwerksystemen.

De ECO en STD dubbelstaafmatten worden gemaakt van gegalvaniseerd draad. Na het lassen wordt het totale product in een chemisch bad voorbehandeld om daarna direct de poedercoating straat in te gaan. Dit is een volledig geautomatiseerd proces.

Bij de productie van een verzinkt hek of dubbelstaafmat wordt gebruik gemaakt van onbehandeld staal. Na het lassen zal het geheel in een chemisch bad en daarna in een zinkbad gaan. Alle lassen en uiteinden worden op deze manier grondig verduurzaamd.

De kwaliteit die wij hiermee halen is van het hoogste niveau, wat resulteert in een lange levensduur van het verzinkte hekwerk en daarmee in een zeer duurzaam product.

Om uw hekwerk tot een succes te maken, adviseren wij u om via onze erkende dealers een afspraak te maken voor het plaatsen van uw hekwerk.

Onze dealers maken gebruik van onze producten tijdens het plaatsen en hebben ook de expertise om deze verwerken. De snelheid van het plaatsen wordt bespoedigd door gebruik te maken van ons exclusieve product QUICKY fundatiemiddel.

QUICKY is een 2-componenten fundatie middel voor het vastzetten van de palen.

Voordelen  van Quicky:

  • Geen water nodig.
  • Licht in gewicht (geen zware betonzakken).
  • Schoon in gebruik.
  • in 3 minuten paalvast, na 6 minuten hard.
  • Afval besparend.
  • Materieel besparend.

Totaalleverancier van hekwerken, poorten en automatisering.

Maatwerk is onze standaard.

Gevestigd in Apeldoorn met een ruime voorraad.

Leveringen naar professionele hekwerkbedrijven en hoveniers.