Montage van dubbele poort aan waterkant, Deventer

Dubbele poort met hierin dubbelstaafmat hekwerk geleverd in Deventer

Aan het water in Deventer, Overijssel is een dubbele poort gemonteerd en afgeleverd. De poort is gemonteerd naast een talud. Dit is een schuin vlak langs het water. De dubbele poort is A-symmetrisch. Dit betekent dat de vleugels van de poort niet gelijk zijn.

Bij dit project is een looppoort gemonteerd met een tweede vleugel die sporadisch wordt geopend. De poort is afgeleverd in een zwarte kleur (RAL9005).

Deze poort zorgt voor meer veiligheid, dit komt ook omdat het hekwerk ook is doorgetrokken in het talud. Dus heb je minder kans op inbraken.

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator