Aflevering, montage van schuifpoort in Kaatsheuvel

Schuifpoort geleverd in Kaatsheuvel

Voor dit project is onze bezorger en monteur afgereisd naar het dorp dat voornamelijk bekend staat om de Efteling, genaamd Kaatsheuvel. Hier heeft Hekwerk & Partners de schuifpoort zowel afgeleverd als gemonteerd. De montage is gedaan door een van onze trouwe partners. De vrijdragende schuifpoort beschikt over een vrije doorgang van 400 cm, heeft een hoogte van 160 cm, is geproduceerd in de maat 6-5-6 en gepoedercoat in een antracietgrijze kleur (RAL7016).

Deze poort zorgt voor een perfecte beveiliging van het terrein. In deze situatie zorgt de schuifpoort voor een afscherming van een bedrijfsverzamelgebouw en een multi functionele ruimte. De inrit wordt dagelijks door veel werknemers gebruikt. Hierdoor zijn er veel afstandsbedieningen geleverd, waardoor elke werknemer optimaal gebruik kan maken van de nieuwe schuifpoort. De klant heeft alles netjes opgeknapt en de bestrating aangepast, waardoor een goedwerkende schuifpoort gegarandeerd is.

Een leuk weetje: De schuifpoort is voorzien van onze eigen huismerk motor, genaamd de HP401-500. Een goed werkende motor, die zorgt voor het optimale gebruiksgemak

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator