Aflevering, montage van schuifpoort in Kaatsheuvel

Voor dit project is onze bezorger en monteur afgereisd naar het dorp dat voornamelijk bekend staat om de Efteling, genaamd Kaatsheuvel. Hier heeft Hekwerk & Partners de schuifpoort zowel afgeleverd als gemonteerd. De montage is gedaan door een van onze trouwe partners. De vrijdragende schuifpoort beschikt over een vrije doorgang van 400 cm, heeft een hoogte van 160 cm, is geproduceerd in de maat 6-5-6 en gepoedercoat in een antracietgrijze kleur (RAL7016).

Deze poort zorgt voor een perfecte beveiliging van het terrein. In deze situatie zorgt de schuifpoort voor een afscherming van een bedrijfsverzamelgebouw en een multi functionele ruimte. De inrit wordt dagelijks door veel werknemers gebruikt. Hierdoor zijn er veel afstandsbedieningen geleverd, waardoor elke werknemer optimaal gebruik kan maken van de nieuwe schuifpoort. De klant heeft alles netjes opgeknapt en de bestrating aangepast, waardoor een goedwerkende schuifpoort gegarandeerd is.

Een leuk weetje: De schuifpoort is voorzien van onze eigen huismerk motor, genaamd de HP401-500. Een goed werkende motor, die zorgt voor het optimale gebruiksgemak

Totaalleverancier van hekwerken, poorten en automatisering.

Maatwerk is onze standaard.

Gevestigd in Apeldoorn met een ruime voorraad.

Leveringen naar professionele hekwerkbedrijven en hoveniers.