Aluminium draaipoort Radiato

Radiato schuifpoort geleverd

Hekwerk & Partners kan alle sierpoorten leveren op maat. Onze specialisten kunnen ook op de draaipoorten een automatiseringssysteem zetten.

De Radiato draaipoort die te zien is op de afbeeldingen is niet van ons, wij kunnen deze sierpoort wel vanaf vandaag voor u produceren. De karakteristieke sierpoort kan geleverd worden als schuifpoort en als draaipoort.

De stalen poortpalen zijn allereerst verzinkt en vervolgens gepoedercoat in de door u gewenste kleur. De Radiato kan geleverd worden in de kleuren; RAL9005 (zwart), RAL7016 (antracietgrijs) en RAL6009 (groen). Deze sierpoort zorgt voor een unieke uitstraling en zorgt voor een optimale afscherming van uw terrein.

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator