Artifence dubbele poort geleverd in Groenlo

Hekwerk & Partners heeft in Groenlo een dubbele poort mogen leveren. Groenlo is een kleine stad in de Achterhoek, wat beschikt over een groot verleden met veel belangrijke gebeurtenissen. De stad telt ongeveer 10.000 inwoners.

Artifence is een uniek modern hekwerk, zo is het namelijk een innovatief, robuust & veilig hekwerk. Ook geeft het een heel ander straatbeeld weer in vergelijking met een ander hekwerk.

De dubbele poort Artifence in de kleur RAL9005 (zwart) is 1,80 meter hoog en heeft een vrije doorgang van 2,40 meter. De poort wordt handmatig geopend en is door de klant zelf gemonteerd.

 

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator