Een artifence hekwerk geleverd in Wolfheze

Artifence schuifpoort en looppoort geleverd in Wolfheze

Voor een klant in Wolfheze hebben wij een Artifence hekwerk mogen leveren, dit is gedaan in combinatie met een schuifpoort en een looppoort. Een artifence hekwerk heeft een heel modern design, en heeft tegelijkertijd ook een robuuste uitstraling. Een artifence hekwerk is weer iets anders in het straatbeeld. Het hekwerk zorgt voor veiligheid door de spijlen aan de top, dit zal de kans op inbraak verminderen. 

Het hekwerk is in een zwarte kleur geleverd, dit zorgt voor een moderne minimalistische uitstraling. Het hekwerk is gemonteerd door een van onze vaste partners. Wij hebben monteurs over heel Nederland zitten, die samen werken met ons zodat uw hekwerk geplaatst kan worden! We spreken hierbij altijd een datum af, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator