Project met schuifpoort van 8 meter in Groenlo

Schuifpoort met een brede doorgang

Voor een klant in Groenlo heeft Hekwerk & Partners een schuifpoort gefabriceerd, geleverd en ook gemonteerd! De schuifpoort is volledig thermisch verzinkt en afgewerkt met een groene poedercoating. 

De vrijdragende schuifpoort heeft een vulling van dubbelstaafmat. Het gebruik van een schuifpoort zorgt ervoor dat je terrein volledig is afgesloten maar het toch kan betreden. Een schuifpoort bij Hekwerk & Partners kan automatisch worden bediend maar ook handmatig, de keuze ligt bij de klant!

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator