Dubbele poort en looppoort geleverd in Apeldoorn

Dubbele poort geleverd in Apeldoorn

Bij zorginstelling de Matenhof in Apeldoorn hebben wij een dubbele poort en looppoort geleverd. De Matenhof is een zorginstelling van Klein Geluk. De klant had een beveiligde fietsenstalling nodig, vandaar deze opdracht. 

De dubbele poort beschikt over een vrije doorgang van 250 cm en is 163 cm hoog. De looppoort is ook 163 cm hoog en beschikt over een breedte van 125 cm. Wij staan ook voor u klaar omtrent automatisering. Vandaar dat deze poort voorzien is van Lion Locinox. Lion Locinox houdt in dat de poort automatisch sluit. Daarbij hebben we ook dubbelstaafmat hekwerk geleverd, die wederom uitgevoerd is in de hoogte 163 cm. Alle hekwerken zijn gecoat in de kleur antracietgrijs (RAL7016). De poorten en hekwerken zijn gemonteerd door een van onze gold-dealers. 

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator