Dubbelstaafmat & poortjes geleverd in Hoenderloo

Hekwerk & Partners heeft in Hoenderloo dubbelstaafmathekwerk en twee poortjes geleverd. Hoenderloo is een dorp dat zich bevindt op de Veluwe, in het zuidwesten van de gemeente Apeldoorn en het noordoosten van de gemeente Ede in de provincie Gelderland. Met ongeveer 1400 inwoners is Hoenderloo een ideale bestemming voor een weekendje weg voor natuurliefhebbers.

Het dubbelstaafmathekwerk en de twee poortjes zijn gemonteerd op een camping in Hoenderloo door een van onze partners. Het dubbelstaafmathekwerk heeft een hoogte van 1,20 meter en is gebruikt om het terrein van de klant af te scheiden. Het hekwerk is rondom het gehele terrein geplaatst, met een poortje aan de voorkant en een poortje aan de achterkant om bij het campinghuisje te komen. Zowel het dubbelstaafmathekwerk als de poortjes zijn uitgevoerd in de kleur zwart (RAL9005).

De looppoort wordt geleverd met bijbehorende palen, scharnieren, afdekdoppen, slot, kunststof beslag en de bijbehorende sleutels.

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator