Dubbelstaafmat en looppoort opgehaald bij H&P

Een klant uit Klarenbeek heeft bij Hekwerk & Partners Dubbelstaafmat hekwerk en een looppoort opgehaald. Klarenbeek is een dorpje naast Apeldoorn. Klarenbeek heeft een prachtig natuurgebied waar men goed tot rust kan komen, maar het biedt ook leuke activiteiten, zoals een openluchtzwembad. Het dorpje telt 3300 inwoners.

De klant heeft het dubbelstaafmat hekwerk en de looppoort bij Hekwerk & Partners opgehaald en zelf op de boerderij gemonteerd. Het dubbelstaafmat hekwerk is 100 centimeter hoog en heeft een dikte van 8/6/8. De looppoort is 120 centimeter hoog met een vrije doorgang van 120 centimeter. De dikte van dit product is ook 8/6/8. Voor dit product zijn palen van 60 x 40 gebruikt. Voor de dubbelstaafmat hekwerk en voor het looppoort is de kleur zwart (RAL9005) gebruikt.

De looppoort wordt geleverd met bijbehorende palen, scharnieren, afdekdoppen, slot, kunststof beslag en de bijbehorende sleutels.

 

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator