Dubbelstaafmat en poortje geleverd in Hoge Soeren

Hekwerk & Partners heeft in Hoge Soeren, wel als de achtertuin van Apeldoorn genoemd, dubbelstaafmat geleverd met een looppoort. Hoog Soeren is een klein dorp in het noordelijke deel van de provincie Gelderland, op de Veluwe. Ook al is Hoge Soeren een klein dorpje is er veel te beleven en is het een perfecte plek om te bezoeken, ook voor vakantie is het ideaal want er valt veel te doen en er zijn zeker leuke dingen om te bezoeken. 

De klant heeft gekozen voor een looppoortje in de kleur zwart (RAL9005), ook de dubbelstaafmat hekwerk is in dezelfde kleur zwart (RAL9005). De dubbelstaafmat hekwerk is geplaatst om zo het terrein met de buren te scheiden aan beide kanten van het terrein. Er is een stukje dubbelstaafmat hekwerk gebruikt bij de looppoort achterin om zo de zitplaats en het voorterrein van elkaar gescheiden te houden. 

De looppoort wordt geleverd met bijbehorende palen, scharnieren, afdekdoppen, slot, beslag (kunststof) en de sleutels. 

 

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator