Dubbelstaafmat & schuifpoort met vlechtband

Dubbelstaafmat hekwerk met vlechtband Den Haag

Wilt u de stabiliteit van een dubbelstaafmat, maar toch de privacy van een dichte schutting? Daar heeft Hekwerk & Partners nu een antwoord op! Op de foto’s ziet u een project in 's-Gravenhage waarbij een enkele poort, een dubbele poort, een schuifpoort en dubbelstaafmathekwerken zijn opgeleverd en gemonteerd. Alle producten zijn geleverd in de kleur RAL9005 (zwart), wat in dit geval mooi afgestemd is op de kleur van de tegels.

De dubbelstaafmatten zijn voorzien van vlechtband, wat eenvoudig door het hekwerk heen gevlochten is. Vlechtband is ideaal om vrij af te zitten in uw tuin, het geeft een industriële uitstraling en past precies tussen de mazen met een hoogte van 20 cm.

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator