Dubbelstaafmat hekwerk afgeleverd in Houten

Dubbelstaafmat hekwerk gemonteerd in Houten, Utrecht

In Houten dichtbij Utrecht is het terrein van en moskee afgeschermd door middel van dubbelstaafmat hekwerk. Het gaat om een hekwerk met een draaddikte van 6/5/6 met een hoogte van 100cm. Om een terrein af te schermen is deze dikte en hoogte van het dubbelstaafmat hekwerk goed geschikt. Het hekwerk is afgeleverd in de kleur RAL9005 (zwart). Het terrein van de moskee is goed afgeschermd en het ziet er netjes uit! 

Deze foto's hebben wij van de klant ontvangen. Wij vinden het super leuk als we foto's van onze hekwerken binnen krijgen! Dit kan via: info@hekwerk-partners.nl

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator