Dubbelstaafmat hekwerk geleverd in Spijkenisse

Hekwerk en Partners heeft in Spijkenisse (Zuid-Holland) dubbelstaafmat hekwerk en poorten geleverd. Spijkenisse was vroeger een kleine dorpje, maar door de jaren heen heeft Spijkenisse een enorme groei gemaakt en wonen er inmiddels ook veel Rotterdammers. Spijkenisse telt nu zo'n 72.000 duizend inwoners.

Het dubbelstaafmat hekwerk is gebruikt voor het grote sportveld. De sportvereniging beschikt meerdere sporten. Zo kan men er tennissen, voetballen en voor de liefhebber is er zelfs een hondenclub. Voor dit project hebben we dubbelstaafmat hekwerk van 300 cm hoog gebruikt met een dikte van 8/6/8. De poorten zijn ook 300 cm hoog, wat vanzelfssprekend maatwerk is. De dubbelstaafmat hekwerken en de poorten die we hebben geleverd zijn in de kleur zwart (RAL9005).

    

 

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator