Dubbelstaafmat hekwerk geleverd in beekbergen

Hekwerk & Partners heeft dubbelstaafmat hekwerk geleverd in Beekbergen, villa parc Spelderholt (Riant). Beekbergen is een dorp dat zich bevindt aan de rand van de Veluwe, net ten zuiden van Apeldoorn. Het is een ideale bestemming voor natuurliefhebbers. Beekbergen heeft 5.000 inwoners.

Het dubbelstaafmat hekwerk, met een hoogte van 163 centimeter, is geleverd door Hekwerk & Partners in Beekbergen. Vanwege de hoogteverschillen in het terrein zijn er extra palen en korte stukken gebruikt, waardoor er een trap-effect is gecreëerd. Het dubbelstaafmat is één dag voor de montage door Hekwerk & Partners geleverd, zodat het de volgende dag direct kon worden gemonteerd door een van onze vaste partners. Op deze manier verloopt alles soepel!

Het dubbelstaafmat hekwerk is gemonteerd in de kleur zwart (RAL9005).

 

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator