Dubbelstaafmat hekwerk geleverd in Hengelo

Dubbelstaafmat hekwerk geleverd in Hengelo

Hekwerk & Partners is weer eens op bezoek geweest in Hengelo om daar een partij dubbelstaafmat hekwerk te bezorgen. Wij hebben in samenspraak met deze klant geregeld dat het dubbelstaafmat hekwerk is geplaatst door een van onze vaste hekwerk partners.

Het dubbelstaafmat hekwerk inclusief alle hekwerkpalen en bevestigingsmaterialen zijn geleverd in de kleur dennengroen, (Ral 6009). De gekozen kleur past in dit geval zeer goed bij de mooie groene tuin van de klant, en het hekwerk dient direct als erfafscheiding. Er is gekozen voor een hekwerk hoogte van 1 meter, met een staafdikte van 8/6/8.

Het aanschaffen van dubbelstaafmat hekwerk bij Hekwerk & Partners geeft u het voordeel van de laagste prijsgarantie! Hierbij bent u  ook verzekerd van kwalitatief goed hekwerk.

 

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator