Hekwerk geleverd in Lathum in Gelderland

Hekwerk en Partners heeft in Lathum in Gelderland dubbelstaafmat hekwerk en 3 looppoorten geleverd. Lathum is bekent door de mooie natuur. Het landschap van Lathum is sterk gevormd door de rivier de Ijssel. Binnendijks liggen de oude overstromingsvlaktes van de IJssel. Hier stonden vroeger veel oude steenfabrieken en oude boerderrijen. Dit maakt t dorpje Lathum wat ongeveer 1400 inwoners heeft heel bijzonder! 

Het dubbelstaafmat hekwerk is door de klant zelf geplaatst, om kleine kinderen te beschermen tegen de val in het aanliggende water/de sloot. Voor extra veiligheid hebben wij ook een kind veiligheidsknop geleverd, die u bij ons kan bestellen. Het kinderslot kan dus op plekken worden gebruikt waar u liever niet hebt dat u kind komt zonder toezicht, denk hierbij aan een zwembad of de veiligheid voor een kinderdagverbljf. Om de veiligheidsknop te openen moet er minstens op 1 knop worden gedrukt zodat de poort open kan. Onmogelijk dus om uit te voeren voor kinderen jonger dan 5 jaar.   

Het dubbelstaafmat hekwerk aan de waterkant is 30 meter lang en 80 centimeter hoog. Aan de voorzijde van het huis is dubbelstaafmat van 10 meter lang en 1,20 meter hoog gebruikt. Ook heeft de klant 3 looppoorten gebruikt met de doorgang van 1,25 meter breed en de hoogte van 1,20 meter.

Alles is in de kleur zwart (RAL9005).

De dikte van het dubbelstaafmat hekwerk is 6/5/6 en voor de poorten is de dikte 8/6/8 gebruikt voor de stevigheid.

Bij vragen neem dan gerust contact met ons op!                                            

Totaalleverancier van hekwerken, poorten en automatisering.

Maatwerk is onze standaard.

Gevestigd in Apeldoorn met een ruime voorraad.

Leveringen naar professionele hekwerkbedrijven en hoveniers.