Hekwerk geleverd in Lathum in Gelderland

Hekwerk en Partners heeft in Lathum in Gelderland dubbelstaafmat hekwerk en 3 looppoorten geleverd. Lathum is bekent door de mooie natuur. Het landschap van Lathum is sterk gevormd door de rivier de Ijssel. Binnendijks liggen de oude overstromingsvlaktes van de IJssel. Hier stonden vroeger veel oude steenfabrieken en oude boerderrijen. Dit maakt t dorpje Lathum wat onegveer 1400 inwoners heeft heel bijzonder! 

Het dubbelstaafmat hekwerk is door de klant zelf geplaatst, om kleine kinderen te beschermen tegen de val in het aanliggende water en de sloot. Voor extra veiligheid hebben wij ook een kind veiligheidsknop die u bij ons kan bestellen. Het kinderslot kan dus op plekken worden gebruikt waar u liever niet hebt dat u kind komt zonder toezicht denk zo aan een zwembad, kinderdagverbljf. Om de verleigheidknop te openen moet er minstens op 1 knop worden gedrukt zodat de poort open kan wat dus onmogelijk om uit te voeren is door kinderen jonger dan 5 jaar.   

Het dubbelstaafmat hekwerk aan de waterkant is 30 meter lang en 80 centimeter hoog. Aan de voorzijde van het huis is dubbelstaafmat van 10 meter lang en 1,20 meter hoog gebruikt. Ook heeft de klant 3 looppoorten gebruikt voor de doorgang van 1,25 meter breed en 1,20 meter hoog.

Alles is in de kleur zwart (RAL9005).

De dikte van het dubbelstaafmat hekwerk is 6/5/6 en voor de poorten is de dikte 8/6/8 gebruikt voor de stevigheid.

Bij vragen neem dan gerust contact met ons op!

 

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator