Dubbelstaafmat hekwerk geleverd in Teuge

Dubbelstaafmathekwerk geleverd in Teuge

In Teuge heeft Hekwerk & Partners een dubbelstaafmat hekwerk afgeleverd. Wij kregen deze opdracht nadat er een ongeluk was gebeurd met het oude hekwerk en toen hebben wij gelijk dezelfde dag tijdelijke bouwhekwerken geplaatst. Hotelsuite Teuge is een groot vliegtuig waar je een unieke ervaring kan beleven door daar in te kunnen slapen. Het is een bekende plek dus hotelsuite Teuge vroeg ons of we zo snel mogelijk konden leveren. In goed overleg hebben we de hekwerken binnen een week kunnen leveren en hebben onze partners deze gemonteerd.

De hekwerken zijn 163 cm hoog en met een staafdikte van 8/6/8 en heeft een zwarte kleur (RAL9005).

De dubbelstaafmat hekwerken van Hekwerk & Partners bieden meer veiligheid voor het vliegtuig en voor de mensen die er slapen.

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator