Dubbelstaafmat hekwerk geplaatst in Amersfoort

Dubbelstaafmat hekwerk in Amersfoort

Dit is een project in Amersfoort geweest, we hebben hier een dubbelstaafmat hekwerk mogen leveren. Het hekwerk is gemonteerd door een van onze vaste partners. 

Bij het monteren is er gebruik gemaakt van voetplaten en het hekwerk is geplaatst op de keerwand. Het hekwerk is in een zwarte kleur geleverd (RAL 9005) en is 180cm hoog. 

De klant wilde graag een hekwerk om de tuin op een mooie manier af te schermen. Met dubbelstaafmat kan dit zeker, want het hekwerk is stevig, biedt veiligheid en zorgt voor een strakke look. Ook is een dubbelstaafmat hekwerk duurzaam, dit houdt in dat het hekwerk ongeveer 20 jaar mee kan gaan. 

De dubbelstaafmat hekwerken van Hekwerk & Partners bieden jouw de laagste prijs garantie! 

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator