Dubbelstaafmat hekwerk als groene muur

Dubbelstaafmat hekwerk als groene muur

Dubbelstaafmat hekwerk voor klimop geplaatst in Stadskanaal

In Stadskanaal hebben wij 15 meter dubbelstaafmat hekwerk geleverd. Het dubbelstaafmat hekwerk is door de klant zelf geplaatst en zal gebruikt worden als de basis voor een groene muur. Er zijn dubbelstaafmatten hekwerk te koop met klimop, maar de bewoners willen graag meer variatie aanbrengen in het groen. Zo zullen zij het hekwerk voorzien van Vuurdoorn, Wilde Wingerd, Clematis en Hedera.

Bij dit project is er gebruik gemaakt van hekwerk in verschillende hoogten. Het hek aan de voorzijde van de straat geeft zo geen belemmering voor het uitzicht van andere bewoners en of het verkeer.

Een dubbelstaafmat hekwerk als groene muur met klimop biedt meer privacy en beschutting. Vergeleken met bijvoorbeeld coniferen als erfafscheiding, zijn dubbelstaafmat hekwerken ruimtebesparend en net zo groen.

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator