Dubbelstaafmat met motief geplaatst in Hoofddorp

Dubbelstaafmat hekwerk met een motief geleverd in Hoofddorp

Wij hebben een dubbelstaafmat hekwerk met motief geleverd en gemonteerd in Hoofddorp. Het hekwerk beschikt over de kleur zwart en heeft de hoogte van 180cm.

Dit is een dubbelstaafmat hekwerk met ruitmotief. Een uniek plaatje dus, maar ook een mooi voorbeeld van maatwerk. Daarnaast is er ook een looppoort en dubbele poort gefabriceerd/geleverd voor dit project in Hoofddorp. 

Weer eens wat anders in het straatbeeld.. Hekwerk & Partners maakt diverse hekwerken en of poorten op maat, waaronder dit prachtige hekwerk project. Heeft u speciale maatwerk wensen, schroom niet om ons te vragen.

 

 

 

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator