Dubbele poorten gemonteerd op industrieterrein

Dubbelstaafmat dubbele poort

Wij hebben twee dubbele poorten met dubbelstaafmat vulling geleverd op een industrieterrein in Apeldoorn. Er zijn twee dubbele poorten gemonteerd aan beide kanten van het pand.

De dubbele poort aan de linkerkant van het pand heeft een vrije doorgang van 7 meter. De dubbele poort aan de rechterkant van het pand beschikt over een vrije doorgang van 8 meter. De dubbele poorten zijn handbediend. Wij hebben ook 100 meter aan dubbelstaafmat hekwerk met de hoogte 1,80 meter geleverd. De hekwerken hebben een staafdikte van 8/6/8. De poorten en hekwerken hebben de kleur gitzwart (RAL9005).

Alles is gemonteerd door een van onze gold-dealers.

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator