Een afgeleverd dubbelstaafmat hekwerk in Almelo

Dubbelstaafmat hekwerk geleverd in Almelo

Hekwerk & Partners heeft in Almelo, Overijssel verschillende soorten hekwerk geleverd. Dit varieerde van verschillende soorten poorten (2 x looppoorten en 1 x dubbele poort) en verschillende hoogtes dubbelstaafmatten

Het mooie aan dit project zijn de rechte lijnen van het hekwerk, dit kunt u ook terugzien op het plaatje. Hierdoor oogt uw terrein strak voor zowel uzelf als uw voorbijgangers. Het hekwerk beschikt over de hoogte van 200 cm in de dikte 8/6/8.

Een leuk feitje! Bij een hekwerk van 200 cm raden wij u sterk aan om de paal minimaal 100 cm de grond in te slaan. Dit zorgt voor de optimale stevigheid, zoals u van het hekwerk mag verwachten. 

 

 

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator