Geautomatiseerde schuifpoort afgeleverd Hoogezand

Schuifpoort gemonteerd bij het bedrijf van Huizing Meubelstoffering in Hoogezand

In het hoge Noorden (Groningen) hebben wij weer een mooi project afgerond. Ditmaal ging het om een schuifpoort van 600 cm breed, 200 cm hoog en de dubbelstaafmatvulling beschikt over een dikte van 8-6-8. De dikte 8-6-8 is onze wat stevigere variant, waar vaak voor wordt gekozen met zulke hoogtes/breedtes. 

Daarnaast is er nog een stukje dubbelstaafmat bijgeleverd, waardoor de schuifpoort en het hekwerk in elkaar overloopt. De schuifpoort wordt begeleid door onze eigen motor, waardoor de poort geopend kan worden met een afstandsbediening. De ideale gebruikerservaring dus!

 

 

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator