Enkele maatwerk poort geleverd in Apeldoorn

Thermisch verzinkte poort geleverd in Apeldoorn

Op de foto ziet u een afgeleverde enkele poort.  Deze poort dient als afscherming voor een fietsenstalling, hierdoor staan uw fietsen altijd veilig achter slot en grendel. Deze poort is geplaatst met een dubbelstaafmat vulling.

De gemonteerde hanenkam zorgt voor een robuuste uitstraling, waardoor indringers onmogelijk binnen kunnen komen. Optimale veiligheid dus, zoals u van ons mag verwachten. Het unieke aan deze poort is de muurbevestiging, waardoor een poortpaal niet altijd noodzakelijk is.

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator