Een montage van dubbelstaafmat hekwerk in Deventer

Montage van dubbelstaafmat hekwerk in Deventer, Overijssel

Voor een klant in Deventer, Overijssel is een dubbelstaafmat hekwerk geplaatst in een antracietgrijze kleur. (RAL7016) Om toch nog toegang te kunnen krijgen tot de tuin is er ook een looppoort geplaatst. Deze is ook in een antracietgrijze kleur geleverd. 

Het hekwerk en de looppoort zijn 100cm hoog, en dit is een perfecte hoogte om je tuin mooi af te sluiten zonder je opgesloten te voelen. Het kan namelijk wel eens voorkomen dat mensen een opgesloten gevoel krijgen met een hoog hek rondom hun huis. 

Daarom is het in dit geval handig om te kiezen voor een hekwerk wat minder aanwezig is, denk hierbij aan een kleur die minder opvalt in uw tuin of neem een hekwerk die niet te hoog is. 

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator