Een op maat gemaakte dubbele poort in Apeldoorn

Er is in Apeldoorn een dubbele poort op maat geplaatst

Bij het afschermen van een oprit komen vaak meerdere aspecten aan bod. Eén hiervan is een elektrische of een handbediende poort. Deze keuze is per persoon/situatie verschillend. Een ander aandachtspunt is de afmeting van de poort. Het kan gebeuren dat de standaard afmetingen niet overeenkomen met uw tuin of oprit. Een op maat gemaakte poort is dan wellicht een oplossing voor u. Dit is bij Hekwerk & Partners geen enkel probleem.

Voor een klant in Apeldoorn hebben wij een dubbele poort op maat gemaakt en gemonteerd. De elektrisch bedienbare poort is geleverd in een RAL 9005 (zwart) kleur. De op maat gemaakte poorten kunnen in elk type hekwerk gemaakt worden, of het nu gaat om een enkelstaafmat, dubbelstaafmat, spijlenhekwerk, horizontale paneelafwerking, etc.

In een toekomstig nieuws item wordt het veelvuldig gebruik van een dubbele poort of schuifpoort behandeld. 

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator