Spijlenhekwerk geleverd in Hoofddorp

Een hekwerk in combinatie met schuifpoort geplaatst in Hoofddorp.

Wij hebben een spijlenhekwerk in combinatie met een schuifpoort mogen leveren. Het hekwerk en de schuifpoort is in een antracietgrijze kleur geleverd. (RAL 7016)

De schuifpoort is niet geautomatiseerd, dus handmatig te bedienen. Het hekwerk kan dus ook gemakkelijk op slot, extra veiligheid voor uw terrein is zeker gegarandeerd. De klant heeft het hekwerk en de schuifpoort zelf gemonteerd! Had u ook zelf willen monteren maar u weet niet waar te beginnen? We hebben een pagina met video instructies en handleidingen, dit kan helpen bij het monteren! 

Ook is het gewoon mogelijk om het te laten monteren door een van onze vaste partners, we hebben monteurs van hekwerken door heel Nederland, die samenwerken met ons om ervoor te zorgen dat uw hekwerk gemonteerd kan worden! We zorgen ervoor dat er een monteur in de buurt klaar staat voor je, zodat het hekwerk snel gemonteerd kan worden! Hierbij spreken we wel een tijd en datum af, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator