Enkelstaafmat hekwerk geleverd in Waterlandkerkje

Enkelstaafmat hekwerk (3D panelen) geleverd in Waterlandkerkje

Voor een klant in Waterlandkerkje heeft Hekwerk & Partners enkelstaafmat hekwerk geleverd, dit in de kleur Gitzwart (RAL9005). Enkelstaafmat hekwerk wordt ook wel 3D panelen genoemd!  

Ditmaal gaat het om een flink aantal hekwerk, Bij dit project zijn er verschillende hoogtes enkelstaafmat hekwerk geplaatst. Het gaat om de hoogtes 1,71 m en 1,03 m, in totaal is er 85 meter hekwerk geplaatst!

De klant heeft er voor gekozen om zijn hele terrein af te schermen met enkelstaafmat hekwerk. Zoals u op de foto kunt zien is enkelstaafmat hekwerk ideaal voor het creëren van bijvoorbeeld een dierverblijf, zo blijven de dieren veilig en beschermd!

Dit project is geplaatst en gemonteerd door een van onze vaste partners.

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator