Geautomatiseerde schuifpoort afgeleverd Amstelveen

Geautomatiseerde schuifpoort geleverd in Amstelveen

In het plaatsje Amstelveen in Noord-Holland is er weer een succesvol project afgerond. Ditmaal ging het om verschillende poorten/hekwerken. 

Om allereerst te beginnen met de schuifpoort. De schuifpoort beschikt over een vrije doorgang van 300 cm met een hoogte van 160 cm. Daarnaast wordt de schuifpoort begeleidt door onze eigen H&P motor!

Naast de schuifpoort is er een looppoort geplaatst. Deze poort beschikt ook over een hoogte van 160 cm en heeft een vrije doorgang van 100 cm. Hierdoor kan de klant gemakkelijk het terrein op, zonder dat de schuifpoort geopend hoeft te worden.

Als laatste is er ook nog een dubbelstaafmat hekwerk afgeleverd. Het dubbelstaafmat hekwerk heeft een hoogte van 180 cm en is gemonteerd in combinatie met de 60 x 40 paal. Ook in dat deel is er een looppoort geplaatst, zodat het terrein ook betreden kan worden aan de zijkant van het terrein.

 

 

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator